A Kölcsey Központ nyitvatartási ideje: minden nap 09.00-19.00 óráig

Jegypénztárak:

Kölcsey Központ
H-4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.
Tel: +36  52/ 518-400
E-mail: info@fonixinfo.hu
Nyitvatartás: hétfő-péntek: 9.00-18.00, szombaton: 9.00-15.00, vasárnap: zárva
Ebédidő: 13.15-14.00

Fizetőeszközök:

Jegyvásárláskor az alábbi fizetőeszközöket fogadjuk el:
Saját szervezésű rendezvények esetén:
készpénz, bankkártya, Szép kártya (OTP, K&H, MKB) szabadidő alszámla terhére, Ticket Culture Kultúra kártya, Erzsébet kártya
Papír alapú:
– Sodexo utalvány (Kultúra, Bónusz, Ajándék)
– Erzsébet utalvány (Szabadidő, Ajándék)
– Edenred utalvány (Ticket Culture & Sport, Top Prémium)
– Posta Paletta Sport és Kultúra utalvány
– Ticket Compliments Ajándék kártya

Nem saját szervezésű rendezvények esetén, amikor a Főnix Rendezvényszervező Kft. kizárólag a  helyszínt biztosítja, fizetőeszközként csak készpénzt és bankkártyát tudunk elfogadni.

Tájékoztatjuk Tisztelt Jegyvásárlóinkat, hogy jegypénztárainkban SODEXO utalványt 2017. március 31. napjáig fogadunk el.

Apolló mozi
H-4025 Debrecen, Miklós u. 1.
Tel: +36 52/ 417-847
E-mail: info@fonixinfo.hu
Nyitvatartás: hétfő-péntek: 14.45-20.45
szombat és vasárnap: 12.45-20.45

Mozijegy vásárlás esetén az alábbi fizetőeszközöket fogadjuk el:
Készpénz, bankkártya, és az alábbi papír alapú utalványok:
– Sodexo utalvány (Bónusz, Ajándék)
– Erzsébet utalvány (Ajándék)
– Edenred utalvány (Top Prémium)
– Posta Paletta Ajándék utalvány
– Ticket Compliments Ajándék kártya

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a 2012. 11.25-től hatályos 301/2012 (X.26.) kormányrendelettel módosított – 55/2011. (IV.12.) Kormányrendelet 5. §. (1) bekezdése értelmében mozijegy vásárlásakor Szép kártyát fizetőeszközként nem áll módunkban elfogadni.

Tájékoztatjuk Tisztelt Jegyvásárlóinkat, hogy jegypénztárainkban SODEXO utalványt 2017. március 31. napjáig fogadunk el.

A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. által szervezett rendezvények esetén:
készpénz, bankkártya, Szép kártya (OTP, K&H, MKB) szabadidő alszámla terhére, Ticket Culture Kultúra kártya, Erzsébet kártya
Papír alapú:
– Sodexo utalvány (Kultúra, Bónusz, Ajándék)
– Erzsébet utalvány (Szabadidő, Ajándék)
– Edenred utalvány (Ticket Culture & Sport, Top Prémium)
– Posta Paletta Sport és Kultúra utalvány
– Ticket Compliments Ajándék kártya

Nem saját szervezésű rendezvények esetén, amikor a Főnix Rendezvényszervező Kft. kizárólag a helyszínt biztosítja, fizetőeszközként csak készpénzt és bankkártyát tudunk elfogadni.

Tájékoztatjuk Tisztelt Jegyvásárlóinkat, hogy jegypénztárainkban SODEXO utalványt 2017. március 31. napjáig fogadunk el.


Fontos tudnivaló, hogy jegyfoglalásra jegyirodáinkban nincs lehetőség.


Tájékoztatni szeretnénk Tisztelt Vásárlóinkat, hogy a 55/2011. (IV.12) Kormány rendelet értelmében, SZÉP kártyával történő fizetés esetén a felhasználó jogosultságát ellenőrizzük!

Kérjük Önöket, hogy SZÉP kártyával történő fizetéskor személyazonosító okmányukat kollégáinknak bemutatni szíveskedjenek. Ennek megtagadása esetén a SZÉP kártyát mint fizetőeszközt nem tudjuk elfogadni!

Megértésüket köszönjük!

Tájékoztatjuk Vásárlóinkat, hogy 2016. április 26-tól a Puebla Ticket által kibocsátott utalványokat nem áll módunkban fizetőeszközként elfogadni!

Online jegyvásárlás

A honlapunkon kiválasztott programokra az interneten keresztül is vásárolható jegy, a www.interticket.hu és a www.jegy.hu oldalán. Szervező partnereink részére vállaljuk a rendezvényeikre szóló jegyeik bizományos illetve jutalékos rendszerben történő értékesítését. (Információ szerződéskötéssel kapcsolatban: +36 52/ 518-419, fodor@fonixinfo.hu)

Online értékesítő rendszereinken keresztül partnereink számára elérhetőek nem csak a hazai, de a környező országok rendezvényeinek jegyei is. (Ausztria, Horvátország, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia)

Jegyirodáinkban működő országos jegyterjesztő hálózatok:
Interticket, Ticketpro, Ticket express, Ticketportal

Technikai hátterünk garanciát jelent a jegyértékesítő rendszerek folyamatos és zavartalan működéséhez.

A Főnix Rendezvényszervező Kft. saját rendezvényeire, az interneten vásárolt jegyek a Kölcsey Központ jegypénztárában azonnal átvehetőek!

Arról, hogy a rendezvény saját szervezésű vagy külső rendezvényszervező által hozott produkció a honlapunkon, telefonon illetve kollégáinktól a helyszínen kérhet felvilágosítást.

Rendezvényeinken kép-és hangfelvétel készülhet, amelyen a Rendezvény látogatói rögzítésre kerülhetnek, mely tényt a belépőjegy megvásárlásakor elfogad.

Bizonyos Belépőjegyek csak bizonyos felhasználói kört jogosítanak fel belépésre (gyerekjegy, diák-, nyugdíjas jegy, szakmai jegy). A jogosultság meglétét jegyvásárláskor illetve a rendezvényre történő belépéskor munkatársaink jogosultak ellenőrizni.

Elveszett, megrongálódott, sérült vagy megsemmisült belépőjegy pótlására nincs lehetőség.

Alkoholos befolyásoltság, bódultság, kábítószer- vagy egyéb tudatmódosító szer hatása alatt a rendezvény még érvényes belépőjegy felmutatása mellett sem látogatható.

Szabadtéren megrendezett események esetén a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. – nak lehetősége van tartaléknapot (esőnapot) meghirdetni. Meghirdetett esőnap esetén Társaságunk bármikor dönthet úgy, hogy a Rendezvényt az esőnapon tartja meg. Erről a döntésről a Vásárlóinkat a honlapunkon, telefon keresztül haladéktalanul tájékoztatjuk. A rendezvény esőnapon való megtartása miatt a Vásárlót nem illeti meg az elállási jog, Társaságunk jegyvisszaváltásra nem kötelezhető.

A Rendezvény elmaradásán kívül egyéb esetekben a Belépőjegyek visszaváltására nincs mód.


A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft.
jegyirodai tájékoztatója a jegyvásárlók számára.

Hatályos: 2013. november 15-től
 1. A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. (a továbbiakban Szolgáltató) számítógépes rendszerével különböző színházi, zenei, sport és egyéb eseményekre (továbbiakban: Rendezvény) szóló Belépőjegyek megvásárlását biztosítja a Vásárlók számára.
 2. A Belépőjegy megvásárlásán túlmenően szolgáltatás, vagyis a rendezvény tényleges lebonyolítása tekintetében a Vásárlók a Rendezvény Szervezőjével (a továbbiakban: Rendezvényszervező) kerül jogviszonyba. Az Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. Szolgáltató a rendezvény szervezésében és lebonyolításában nem vesz részt, tevékenysége és felelőssége kizárólag a Belépőjegyek értékesítésére korlátozódik. A Szolgáltató és a Rendezvényszervező által nyújtott szolgáltatások – és az értük való felelősség – tehát elkülönülnek. A Rendezvény a meghirdetettnek megfelelő lebonyolítása a Rendezvényszervező kötelezettsége. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a megvásárolt Belépőjeggyel látogatott Rendezvényen fellépő művészek, sportolók, más előadók szereplése, illetve az előadás minősége, lebonyolítása, megvalósulása vagy elmaradása kapcsán.
 3. A Rendezvényszervező neve és más azonosítási adatai a Belépőjegyen szerepelnek.
 4. Amennyiben a Belépőjegyen más nem kerül feltüntetésre, a Belépőjegy a Belépőjegyen feltüntetett Rendezvényre egyszeri alkalommal történő belépősre jogosítja fel annak felmutatóját, egy főt. Elveszett, megrongálódott, megsemmisült belépőjegy pótlására nincs lehetőség.
 5. Bizonyos belépőjegyek csak bizonyos felhasználói kört jogosítanak fel belépésre (gyermekjegy, nyugdíjas jegy, diákjegy, szakmai jegy). A jogosultság meglétét a Szolgáltató nem vizsgálja. A Rendezvényszervező a biztonsági szolgálaton jogosult annak ellenőrzésére, hogy a Belépőjegy felmutatója jogosult-e a speciális belépőjegy. A Belépés mindaddig megtagadható, amíg a használat jogosultságát a felmutatója nem igazolja.
 6. A Belépőjegy fajtájától függően digitális és analóg biztonsági megoldásokat tartalmazhat, amely védi a belépőjegyet a hamisítás ellen. Amennyiben a Szolgáltató, a Rendezvényszervező, vagy a rendezvény helyszínén működő biztonsági szolgálat azt észleli, hogy a Belépőjegyen a biztonsági jelek sérültek, hiányosak, azokon szándékos rongálás jeleit vélik felfedezni, vagy azokat reprodukáltnak, másoltnak ítélik meg, a belépőjegy felmutatójától a rendezvényre történő belépést megtagadhatják, illetve a rendezvény területének elhagyására szólíthatják fel. Az ilyen indoklással történő kitiltás miatt a Vásárló semmilyen kártérítési igénnyel nem léphet fel a Szolgáltatóval szemben.
 7. A rendezvényt mindenki a saját felelősségére látogathatja. Alkoholos befolyásoltság, bódultság, kábítószer- vagy egyéb tudatmódosító szer hatása alatt a rendezvény még érvényes belépőjegy felmutatása mellett sem látogatható.
 8. A Rendezvényről kép- és hangfelvétel készülhet, amelyen a rendezvény látogatói rögzítésre kerülhetnek, a Rendezvény látogatója ebből fakadóan nem támaszthat sem a Rendezvény szervezője, sem a felvétel jogos felhasználója felé semmilyen igényt.
 9. A részvételi feltételeket, a rendezvény illetve a rendezvény helyszínéül szolgáló intézmény házirendjét, valamint a biztonsági szolgálat és egyéb rendvédelmi szervek utasításait megszegő látogatót a Rendezvényszervező a rendezvény biztonságos lebonyolítása illetve a Rendezvényen tartózkodó Látogatók zavartalan szórakozása érdekében eltávolíthatja. Az ilyen indokkal történő eltávolítás miatt a Szolgáltató és a rendezvényszervező kártérítésre nem kötelezhető.
 10. Rendezvény esetleges elmaradása esetén a jegyek visszaváltásának folyamatát, helyszínén és határidejét a rendezvényszervező dönti el, annak megvalósulásáért a Rendezvényszervező a felelős.Szolgáltató a jegyvásárlásra vonatkozó információkról haladéktalanul tájékoztatja a vásárlókat és biztosítja a jegyvisszaváltás zavartalan menetét. Szolgáltató a rendezvényszervezőtől érkező Belépőjegy visszaváltásárra vonatkozó megbízás hiányában a belépőjegyek visszaváltására, a belépőjegyek vételárának visszatérítésre nem kötelezhető.
 11. A visszaváltásra a Rendezvényszervező által megadott, de maximum a meghirdetéstől számított 30 (harminc) napos jogvesztő határidőn belül, az eredeti belépőjegy felmutatása mellett van lehetőség. A Belépőjegy árán felül – amelyet a visszaváltást végző köteles teljes értékben visszaváltani – sem a Rendezvényszervező, sem a visszaváltást végző nem köteles semmilyen vélt vagy valós kár, költség megtérítésére.A Rendezvény elmaradásán kívül egyéb esetekben a belépőjegyek visszaváltására nincs mód.

Jó szórakozást kíván a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft.